Over ons

LOVA Consultants is een jong, middelgroot adviesbureau opgericht in 2011 en opererend in België. Lieve beschikt reeds over meer dan tien jaar ervaring binnen de consulting sector en over meer dan 35 jaar ervaring binnen de transport sector.  Vanuit deze ervaring helpt ze ondernemers verder te groeien door nieuwe afzetmarkten aan te boren of aan te kopen bij nieuwe leveranciers.

De technische ondersteuning bij export en import zijn van groot belang om zo een goed werkende administratie uit te bouwen. Een goede administratie zorgt er immers voor dat alle opvolgende controles vlot kunnen verlopen. Overnames kunnen in dit proces tevens van groot belang zijn.

LOVA Consultants biedt trainingen op maat van de klant waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. In samenspraak met de klant wordt gestreefd naar een optimaal resultaat voor alle betrokken partijen.

Door het stellen van gerichte vragen en het aandachtig luisteren naar de verkregen antwoorden, verkrijgen we inzichten in de problemen die voorkomen binnen de onderneming. Op basis van de verworven inzichten wordt nagedacht over de juiste aanpak en wordt een projectvoorstel geformuleerd waarbij de klant steeds betrokken wordt om zo het beoogde eindresultaat te bekomen.

Vele ondernemingen die hun kansen over de grenzen gaan opzoeken kunnen bij ons terecht!

Vele ondernemingen die hun kansen over de grenzen gaan opzoeken kunnen bij ons terecht!

Lieve Lombaert is docente aan het Kortrijkse VIVES, geassocieerd met de KU Leuven. Ze heeft zich met haar economische achtergrond toegelegd op de domeinen logistiek management, internationale handel, internationale betalingstechnieken, douane en de financiering van internationale transacties. Ze is tevens auteur van werken rond deze thema's. 

Meer lezen